Noutati

CONCERT SUSTINUT DE ELEVII LICEULUI DE ARTE, ORADEA , IN CURTEA SPITALULUI ORASENESC ALESD

Muzica ne face sa ne simtim liberi , sa visam , sa calatorim si chiar poate actiona ca un tratament pentru tot felul de afectiuni .
Pentru pacientii nostri , pentru intreg personalul Spitalului Orasenesc Alesd si pentru voi dragi prieteni organizam pe data de 01 August 2017 in curtea interioara a spitalului un concert de muzica clasica .
Este un eveniment special organizat cu sprijinul sponsorilor nostri , carora le multumim pe aceasta cale in special sponsorului principal Holcim Romania SA
Citește mai departe...

DONARE DE SÂNGE și potențiali donatori de celule stem hematopoietice in 18.05.2017

DONARE DE SÂNGE și potențiali donatori de celule stem hematopoietice in 18.05.2017
Citește mai departe...

‘Ziua Mondială a Sănătătii ‘ sărbatorită și la Spitalul Orașenesc Aleșd

Azi 07 Aprilie 2017 este ‘Ziua Mondiala a Sanatatii ‘

zi  sarbatorita si la Spitalul Orasenesc din Alesd .

Citește mai departe...

Prima operație laparoscopică finalizată cu success la Spitalul Orășenesc Aleșd

O premieră medicală s-a înregistrat joi, 29 septembrie 2016 , zi in care la Spitalul Orăşenesc Aleșd s-a  efectuat prima intervenție chirurgicală cu ajutorul laparoscopului.
Citește mai departe...

Stimati locuitori ai orasului Alesd si comunelor invecinate

05 iulie 2016 Va informam pe aceasta cale ca Spitalul Orasenesc Alesd a fost dotat cu un TURN DE LAPAROSCOPIE, putand efectua interventii chirurgicale
Citește mai departe...

Spitalul Orasenesc Alesd

Comunicat de presa .

Unitatea de transfuzie sanguina (U.T.S) autorizata la Spitalul Orășenesc Alesd !!!

Incepand cu data de 01 August 2016 (U.T.S )Unitatea de Transfuzie Sanguina din  cadrul Spitalului Orășenesc Alesd este autorizată

Spitalul Orasenesc Alesd este situat la 40 km de Oradea si 25 km de granita cu judetul Cluj. Deserveste o populatie de aproximativ 60.000 de persoane, populatie saraca, imbatranita, populatie care are nevoie de ingrijre medicala.
          In cursul anilor 2003-2004, datorita slabelor performante si poate datorita unor divergente politice, Spitalul Orasenesc Alesd era sa fie desfintat. S-a reusit atunci prin lupta unor oameni de suflet ai orasului ca spitalul sa ramana la locul lui.
          Spitalul Orasenesc Alesd este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie, si dispune de medici specialisti cu o buna pregatire profesionala.

 

Compartimente
Sectii

Str. 1 Decembrie Nr.3, Alesd, jud. Bihor